O nama

Kompanija EXOL d.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama našeg rada bili smo jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko poverenje naših stalnih klijenata i potrošača, stečenim tokom godina uspešnog poslovanja, ali prvenstveno oslanjajući se na veliko iskustvo i znanje koje smo stekli o motornim uljima, započeli smo proizvodnju sopstvenih originalnih brendova – EXOL ulja i maziva.

Danas, EXOL d.o.o. poseduje širok spektar sopstvenih prepoznatljivih proizvoda koji su zauzeli veoma značajno mesto na tržištu. EXOL zapošljava više od 20 ljudi, ima sopstveni vozni park i razvijenu uspešnu distributivnu mrežu širom zemlje.

Mi smatramo da smo sve to postigli prateći veoma jednostavnu formulu – naš glavni moto je kvalitet naših proizvoda, a osnovni cilj za nas predstavljaju zadovoljni potrošači i klijenti. Verujemo da su upravo to ključni faktori za poslovni uspeh, tako da čvrsto verujemo da ce nam to omogućiti da nastavimo da se dalje razvijamo i postižemo još bolje rezultate u budućnosti.

o-nama

Finansijski izveštaji

  1. Potvrda Narodne banke Srbije o prijemu finansijskog izvestaja za 2008. godinu.
  2. Napomene uz pojedinačne finansijske izveštaje za 2008. godinu.
  3. Izveštaj nezavisnog revizora